|
FuN Szerver
|
|
09-06-2010 19:54
|
Kezdő fórumozó

|
=) |
| |
|
|
| Bioszerver |
22-06-2010 23:16
|
Haladó fórumozó

Regisztrált: 22.06.10
|
Hali!
csak azt szeretném kérdezni, hogy ti nem sokaljátok a 300 as szorzót a szerveren??
Mert szerintem értelmét veszti a játék és lvl 80 as gear nélküli karakterekkel vannak tele a fővárosok!! |
| |
|
|
| federalbikes |
23-06-2010 09:23
|
Kezdő fórumozó

Regisztrált: 23.06.10
|
Most komolyan ezen a szerveren akárhova készitek accountot a patch is jó és a realm is erre sehova se lép be és nagyon felbasz!!! |
| |
|
|
| Riuz |
23-06-2010 15:56
|
Kezdő fórumozó

|
Bio én is sokalom. Anno bc-s korszakba 100xoros volt meg a drop is jó volt. Most meg gyakorlatilag tök értelmetlen. Múltkor 1 70-es kari jött szembe 12-es gearscoreval. Vagy leviszik vagy felrakják a droppot mert néha a sírás keringet.
Nem minden fullos vip |
| |
|
|
| Salor |
23-06-2010 16:18
|
Haladó fórumozó

Regisztrált: 16.06.10
|
a drop rateval annnyira nemis volna baj sztem énis összeszedtem egy nagyon teszkó geart northrenden 80ason, nemtudom h ma a pap is h jöhetett 836 GS-sel os-be mert kill közbe esik cucc h ne legyen ilyen alap gearú....2 epic meg 1 rare cucca volt asszem
2k gs-t simán össze lehet szedni sztem |
| |
|
|
| Riuz |
24-06-2010 06:32
|
Kezdő fórumozó

|
Hát megcsinál wyrmest accordba 3-4 q-t már exa ott vesz cuccot, meg Alliance Vanguard a legkönnyebb kinyomni ott van még Ebon Blade is. Kalu'ak ott is lehet cuccot venni. Szerintem ezeket exa-ra csinálja és jobb gs-e lehet. Nem muszály mást annyira felhúzni.
Nem minden fullos vip |
| |
|
|
| Bioszerver |
26-06-2010 20:03
|
Haladó fórumozó

|
Pedig ha lentebb lenne véve a szorzó akkor az emberek rá lennének kényszerítve a gearelésre!! vagy nincs igazam?
Elég szégyen, hogy sok ember arra nem veszi a fáradtságot hogy összeszedjen egy alapgeart magának, inkább helyette ott kunyizza a vip-ektől! |
| |
|
|
| Salor |
27-06-2010 22:39
|
Haladó fórumozó

|
ha lejjebb vennék akkor is kunyiznának, ezeknek a fejlödés nem megy 300x mellett nem h a gearelődés. órán keresztül sírnak még lvl 78ason is h húzzanak rajta... |
| |
|
|
| Bioszerver |
27-06-2010 23:47
|
Haladó fórumozó

|
Az ilyennek akkor nem való a wow
mennyen játszon valami agyatlan játékkal! |
| |
|
|
| Bioszerver |
27-06-2010 23:53
|
Haladó fórumozó

|
emlékszem régen amikor még 30 as szorzó volt nagyon szerettem itt játszani mert:
a fejlődés nem volt se tul gyors se tul lassu.
ki tudtad tapasztalni a kasztokat
a dropp nagyon jó volt
mindenkinek volt kezdő gearje insta előtt
jah és nem kunyizott senki a vipektől
nah az volt a jó világ |
| |
|
|
| Salor |
28-06-2010 17:18
|
Haladó fórumozó

|
kunyizás volt csak nem ilyen szinten, a tapasztalás se olyan profi szinten lehetett csak h legalább ismerj pár kib..ot spellt ami alapvető, kezdő gear.... max zöld cucc akkor is bár mostanába azsincs csak kezdő cucc még lvl1-ről....
meg az insták közül semmi se volt szkriptelve, mondjuk ígyis jópár raid behalt amin voltam....
meg instán az volt a legnagyobb kihívás h leöld és kioszd a lootot DC előtt.... mindig ilyen 10% alatt voltak a DC-ék |
| |
|
|
| Brazowny |
28-06-2010 20:15
|
Haladó fórumozó

|
Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy akik most kezdik a wowot bp-n nem nagyon értenek még hozzá és ők csak arra mennek, hogy minél gyorsabban lvl 80-asak legyenek. Ők még nem tapasztalták meg azt, hogy fejlődés közben melyik questet érdemes megcsinálni ami ha nem is ad szintet de legalább jó cucc jön belőle, nem ismerik az instákat, nem ismerik a proffokat stb. Én nem ma kezdtem a wowot de a 300* szorzón annyira nem volt se cuccom se goldom mire northrendre értem, hogy egy sima mobot nem tudtam megölni úgy kellett a fő karimmal cuccut farmolni és goldot küldeni...
Úgyhogy ahelyett, hogy itt azokat szidnánk akik most kezdnek hogy "istenem mekkora n00b még azt sem tudja mi az a roll meg dps hát már LOL" inkább el kellene magyarázni nekik a dolgokat, mert azért senki sem úgy kezdte, hogy már rögtön tudta, hogy mi mire jó, aki meg igen azelőtt fejet hajtok.
Félre ne értsétek nem azt mondom, hogy folyamatosan pátyolgatni kellene azokat akik most kezdenek de hogyha értelmesen feltesz egy kérdést akkor nem kellene rögtön elküldeni a kurva anyjába csak azért mert nem tud valamit.
Amúgy szerintem is sok egy "kicsit" a mostani szorzó, a BC ideje alatt volt tökéletes szvsz.
|
| |
|
|
| Salor |
29-06-2010 00:02
|
Haladó fórumozó

|
jó gold esetleg kell, de zöld cuccot simán kifarmolsz magadnak nem pedig lvl1es cuccokba mész azonnal northrendre se, ölés közbe is esik cucc de lehet h a lootot se ismerik? meg aki 78ra eljutott 2 szintet mit nem bír lépni? pedig megvolt a teszkó gear is h ne ölje le minden mezei mob
am meg kezdő wowosok.... mivan minden kezdő wowos megtámadta a szervert? mert régen ennyi újjonc nemvolt... meg nem is a bp a legjobb kezdésnek sztem, eleve lenézik azokat akik a bp-én kezdték
meg nem csak az h újjak de van pár nagyon "értelmes" ember akiknek hiába is mondom el a dolgot szájbarágósan mégse érti meg
Szerkesztette: Salor - 29-06-2010 00:14 |
| |
|
|
| Brazowny |
29-06-2010 00:22
|
Haladó fórumozó

|
Hát most nah értetlen emberekkel szerintem már mindenki találkozott akiknek bárhogy magyarázod sehogy sem értik meg maximum nagy sokára velük nagyon nem lehet mik kezdeni. De én nem is rájuk gondoltam elsődlegesen hanem az olyanokra akik képesek normális hangnemben beszélni és képesek a tanulásra/fejlődésre.
Az, hogy a bp-seket lenézik másik szervereken azt már én is megtapasztaltam pl az ami taurin megy az valami kegyetlen, hogy ott az emberek többsége úgy szidja azokat akik itt játszanak mintha az kötelező elvárás lenne ott. |
| |
|
|
| Bioszerver |
29-06-2010 10:22
|
Haladó fórumozó

|
Azért mert konkurenciát éreznek a bp-wowosokban!
A tauri se jobb, sőt több bug van ott mint itt, de valamien oknál fogva mégis oda mennek legtöbben játszani.
Nincs nagy gond a szerverrel csak nem a magas szorzókkal kellene ide csalogatni a játékosokat meg a vip dömpinggel.
Emlékezzetek arra hogy 2000 emberből 1800 kb elpártolt a szervertől amikor volt az a hosszú vipség mindenkinek.
Kérdem én ez a szerver jövőjét szolgálta?

|
| |
|
|
| Bioszerver |
29-06-2010 10:23
|
Haladó fórumozó

|
A régi budapesten élmény volt játszani!
Én személy szerint nagyon élveztem
|
| |
|
|
| Salor |
29-06-2010 19:04
|
Haladó fórumozó

|
konkurancia a bp-ben? taurin annyian vannak h várni kell h beléphess ittmeg 100-130 player online
meg ott vannak akik javítanak meg a hackeket is elég jól szűrték ki, ugytudom a szerver észlékeli a hacket rendesen és ki is bannol magától, itt meg hackelhetsz ezerrel
tauri csak egy vmibe szar sztem: instákkal kurvára elmaradtak de még mindig többre becsülik a taurit mint a bp-ét(értsd: a taurit kevésbé szidják annyira mint a bp-ét)
am az a 2k nemvolt annyi mert csak ideiglenesen visszacsalogatta a playereket a vipség és leaddolták ami kell, majd megunták és megint elmentek
Szerkesztette: Salor - 29-06-2010 19:12 |
| |
|
|
| Brazowny |
29-06-2010 19:37
|
Haladó fórumozó

|
Hát a bp szerintem utoljára a bc idején volt komoly konkurencia a tauri számára mikor még átlag 3k player volt online. Akkoriban szerintem is jobb volt a szerver, de most sajna ez van ezt kell szeretni.
Az igaz hogy a taurin rendesen kiszűrték a hacket, de egy bökkenő mégiscsak van. Az ottani playerek többsége büszke arra, hogy az ő szerverükön van a legkevesebb bug a magyar szerverek között, miközben nem egy questet találtam ott fejlődés közben ami bugos volt bp-n meg simán ment. Az viszont biztos, hogy az instákat közel 100%-osan jól megoldották. |
| |
|
|
| Riuz |
02-07-2010 21:11
|
Kezdő fórumozó

|
Salor írta:
jó gold esetleg kell, de zöld cuccot simán kifarmolsz magadnak nem pedig lvl1es cuccokba mész azonnal northrendre se, ölés közbe is esik cucc de lehet h a lootot se ismerik? meg aki 78ra eljutott 2 szintet mit nem bír lépni? pedig megvolt a teszkó gear is h ne ölje le minden mezei mob
am meg kezdő wowosok.... mivan minden kezdő wowos megtámadta a szervert? mert régen ennyi újjonc nemvolt... meg nem is a bp a legjobb kezdésnek sztem, eleve lenézik azokat akik a bp-én kezdték
meg nem csak az h újjak de van pár nagyon "értelmes" ember akiknek hiába is mondom el a dolgot szájbarágósan mégse érti meg
Válaszom:
Bp-n kezdtem csak azért hagytam itt mert elvitte a wotlk átálláskor a jó kis warrimat. Na meg a dudumat is. Ráadásul az illipengés roquemat aminek megvolt az illipenge úgy hogy lehúztuk gatyákhoz illit vanish. MErt bugosak voltak és a végén beleütöttünk. Aztán stealthbe odamentem lootba belenyúltam. Glen volt így halottan vittem a cuccost. Persze azok voltak a régi szép ídők. Mióta elbaszták az átmentést taurin játszok rebornon nyomulok shámimmal. Ráadásul az 1ik legjobb klánba vagyok itt a Dark Angel-be. Egyedül vagyok bp-s és mégis fejből vágom a bc-s instákat mert anno itt 24 órából 20 órát instáztam hétvégén mert kolleszes voltam.
Nem minden fullos vip |
| |
|
|
| Golodin |
03-07-2010 18:54
|
Kezdő fórumozó

|
Sziasztok!
Felraktam a wow-ot, s nem igazán jön be a dolog. A realmlist ua, mint haveromnál, akinek megy.
A Realm Selection résznél semmi nem jön be. Nyomtam már reapirt, de akkor sem változott semmi.
Repair után, s telepítés után is ez volt a realmlistben:
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal eu
Amit persze átírtam mielőtt elindítottam a játékot 
Vmi hasznos tanács mit próbáljak még, mielőtt letörlöm az egészet?
Szerkesztette: Golodin - 03-07-2010 19:57 |
| |
|